Alueellista osaamista

Tiedusteluja voi tehdä Kuvion toimistolta

toimisto@kuvio.org

Kerho- ja työpajaohjaajat

Alho Jouni

Yhteystiedot
jouni.alho@gmail.com
050 377 9090
Lue lisää

Koulutus: Kulttuurituottaja AMK

Kerho-/työpajaohjaus Kuvio ry:ssä
GarageBand-koulutus/työpaja koululaisille, digipelityöpajat (erilaisia, mm. virtuaalilaseilla sekä Kinekt-liikkeentunnistimella).

Kerho-/työpajaohjaus muualla
Bänditoiminta-/musiikkityöpajat, digipelityöpajat. EHYT Ry:n kautta Pelitaito-kouluttajan työt kouluilla, vanhempainilloissa ja pelitapahtumissa (pelien hyödyt ja haitat, vastuullinen pelaaminen sekä vinkit vanhemmille).

Hämäläinen Sonja-Tuulia

Yhteystiedot
sonja.hamalainen@forssa.fi tai sohamala@gmail.com
045 225 1371

Lue lisää

Koulutus: Taiteen Maisteri

Kerho-/työpajaohjaus Kuvio ry:ssä
Nuorten sarjakuvakerho (Humppila) 2018

Kerho-/työpajaohjaus muualla
Sonja-Tuulia opettaa päätoimisesti kuvataidetta peruskoulussa ala- ja yläkoululaisille (Keskuskoulu, Forssa), sisältäen kaikkea mahdollista isoista seinämaalauksista taidegrafiikkaan. Hän on taittanut myös koulun lehteä. Lehtimäen erityiskansanopistossa hän on ohjannut kehitysvammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille kuvataidetta ja kädentaitoja ja suunnitellut kurssitoimintaa muutenkin. Forssan kuvataidekoulussa hän on opettanut valokuvausta, muutenkin liikkuva kuva, kuten animaatiot ja elokuvat, kuvankäsittely, valaisu ym. kuuluvat repertuaariin. Wahren-opistossa Sonja-Tuulia ohjaa aikuisille valokuvausta syksyllä 2018, mikäli ryhmä muodostuu. Hän toimii Forssan seudun kameroissa ja on yhdistyksen hallituksessa, hän ohjaa seuran sisällä aika ajoin kuvankäsittelyä ja kuvanrakentamisen sisältöjä ym. Hän kuvaa häitä ym. ja tekee visuaalista suunnittelua freelancerina.

Karisukki Katja

Yhteystiedot
katakmusic@gmail.com
040 722 4114

Lue lisää

Katja on työskennellyt musiikin ja esittävien taiteiden parissa jo 20 vuotta. Hän on käynyt erinäisiä kursseja esiintymisestä, laulutekniikasta, äänenkäytöstä, yhtyesoitosta, musiikkiteatterista, tanssista sekä meikkauksesta ja maskeerauksesta.

Kerho-/työpajaohjaus Kuvio ry:ssä
Ypäjä-Talent 2018 osallistujien valmennus, jossa käsiteltiin loistavan esityksen elementit sekä miten tulla sinuiksi esiintymisjännityksen kanssa. Joululaulutyöpaja Joulupukin junassa sekä asemalla jouluisia lauluja.

Kerho-/työpajaohjaus muualla
Musapaja, jossa aiheina oman biisin tekeminen, oman soittimen rakentaminen, laulut ja laululeikit. Hyvä äänenkäyttö ja äänenmuodostus esiintyjälle. Dancepaja Hiphopin perusteista. Meikkikursseja plus 50 v. sekä kaiken ikäisille yhteistyökumppanina Kauneushoitola Sofia.

Kämi-Conway Piritta

Yhteystiedot
piritta.kami@gmail.com
050 491 4661

Lue lisää

Koulutus: Bachelor of Arts with Honours (BA Hons) ja artenomi AMK

Kerho-/työpajaohjaus Kuvio ry:ssä
Piritta on vetänyt kädentaitopajoja lähinnä lapsille, mutta myös kaiken ikäisille. Esim. keppihevosia, jouluaskartelua vanhoista kirjoista sekä jouluisia korttiaskarteluja.

Kerho-/työpajaohjaus muualla
Piritta opettaa Wahren opistolla käsityön taiteen perusopetuksen ryhmiä ja Somero opistossa erilaisia taide- ja käsityöryhmiä lapsille.

Laitonen Niina

Yhteystiedot
niina.laitonen@gmail.com
040 7087030

Lue lisää

Koulutus: Kuvataiteilija YAMK, Kuvataiteilija AMK, Tekstiiliartesaani

Kerho-/työpajaohjaus Kuvio ry:ssä
Osalliseksi tapahtumaa -työpaja Kuvio NEXUS 17 -Creative Connection viikolla, jossa tehtiin opasteita Avantgarde Fashion Show -tapahtumaan sekä huovutuskokeiluja.

Kerho-/työpajaohjaus muualla
Lasten ja nuorten kuvataidekoululla työpajat eri ikäisille lapsille (piirustus, maalaus, kierrätysmateriaalit). Kuvataidekoulun kautta työpajoja aikuisille kierrätysmateriaalin käytöstä, maalauksesta ja keramiikkasta. Ypäjän koululla piirustuskurssi Ekaterina Smyslovan kanssa koululaisille. Varhaiskasvatuksen taideohjaus 2-5 vuotiaille (kierrätysmateriaalit, maalaus ja keramiikka).

Laurell Taija

Yhteystiedot
taija@villatalvik.fi
044 344 2029

Lue lisää

Koulutus: Sisustustekstiiliartesaani, keramiikka-alan artesaani, Lasi- ja keramiikkamuotoilun opinnot loppusuoralla (AMK)

Kerho-/työpajaohjaus Kuvio ry:ssä
Värikylpy Koijärven koulu-päiväkodilla, keramiikkakurssit Koijärven koulu-päiväkodilla oppilaille, henkilökunnalle ja koijärveläisille, keramiikkatyöpaja Humppila-päivillä, askartelua Lapsimessuilla.

Kerho-/työpajaohjaus muualla
Nuutajärvellä Lasten Lasipäivillä keramiikkaa, Käsityökeskus Sigridissä Forssassa lasten taidesynttäreitä, Värikylpy -työpajoja Punkalaitumella ja Nuutajärvellä, keramiikkakursseja vaihtuvilla teemoilla Pohjoisseudun toimintayhdistyksen kanssa yhteistyössä.

Lehtimäki Liisa

Yhteystiedot
lehtilii@gmail.com
050 492 2878

Lue lisää

Koulutus: Kuvataiteilija AMK, erikoistunut kuvanveistoon ja maalaustaiteeseen

Kerho-/työpajaohjaus Kuvio ry:ssä
Liisa on toiminut työpajaohjaajana Kuvio ry:n työpajoissa, joissa aiheena oli kasvien muotoilu käyttäen rautalankaa ja kipsiä.

Kerho-/työpajaohjaus muualla
Maisemamaalauksen alkeiskurssit ja lasten kuvataidepainotteinen päiväleiri Tammelan kunnassa.

Lindholm Kirsi

Yhteystiedot
kirsi.enberg@gmail.com
040 509 5373

Lue lisää

Kerho-/työpajaohjaus Kuvio ry:ssä
Kirsi on toiminut kerho-ohjaajana Kuvion luovan ilmaisun kerhossa, jossa tehtiin näyttelemiseen liittyviä harjoitteita, harjoiteltiin tiedon keruuta, käsikirjoitettiin ja toteutettiin näytelmä.

Kerho-/työpajaohjaus muualla
Kerho-ohjaajan työt teatterikerhoissa ja taideriparilla.

Ollula Jesse

Yhteystiedot
jese86@gmail.com
050 373 1971

Lue lisää

Koulutus: Medianomi AMK, audiovisuaalinen viestintä Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa 2016. Kasvatustieteen perusopinnot (osasuoritus) Turun avoimessa yliopistossa 2017. Mediakasvatus-kurssi Turun avoimessa yliopistossa 2017.

Kerho-/työpajaohjaus Kuvio ry:ssä
Forssan yhteislyseolle lyhytelokuvakurssi 2017. Suunnittelin ja toimin opettajana kyseisellä kurssilla, joka oli kestoltaan noin 50h. Kurssilla opiskeltiin lyhytelokuvan tekemisen perusteet, teorian ja harjoitusten kautta. Lopuksi kurssilla käsikirjoitettiin, kuvattiin ja editoitiin lyhytelokuva. Elokuva kuvattiin lukion videokameralla ja editoitiin videoeditointiohjelmalla. Jokioisille Kuuman koululle 5-6 luokkalaisille, Ypäjälle 4-6 luokkalaisille ja Humppilalaisille ala-asteikäisille elokuvatyöpaja 2017. Työpajoissa opittiin harjoittelun kautta kuvauksen ja editoinnin perusteita. Lopuksi tuotimme Ypäjällä ja Kuumassa lyhytelokuvat, jotka kuvattiin ja editoitiin iPadilla. Humppilan elokuvakerho 2017 yläasteikäisille nuorille. Kerhossa opiskeltiin elokuvan tekemisen perusteita harjoitusten ja teorian kautta. Lopuksi teimme yhdessä lyhytelokuvan. Elokuvan teimme videokameralla, erillisillä mikrofoneilla ja editointiohjelmalla.

Kerho-/työpajaohjaus muualla
Salon kaupungille useita lyhytelokuvatyöpajoja, joissa elokuva tuotettiin iPadilla. Lisäksi Jesse on toiminut opettajana Lahden kansanopistossa 2017, jossa hän opetti elokuvaäänityksen ja äänisuunnittelun perusteita. Muurlan kansanopistossa hän opetti vuonna 2017 äänisuunnittelun perusteita animaatiolinjalle. Hän toimi opettajan sijaisena vuonna 2017 Forssan ammatti-instituutissa reilun puolen vuoden ajan, audiovisuaalisen viestinnän linjalla. Jesse on toiminut syksystä 2017 lähtien Salossa nuoriso-ohjaajana, joten työ nuorten parissa on tullut erityisen tutuksi!

Esiintyjät

Eloranta Sini

Yhteystiedot
eloranta.sini@gmail.com
050 545 4661
deliastclairei@gmail.com

Lue lisää

Laulaja, lauluntekijä, juontaja, kääntäjä, tulkki

Sini on johtanut kolme vuotta omaa yhtyettään (www.deliastclairei.com) täyttäen periaatteessa kaikki sen ulkomusiikilliset virat, brändinsuunnittelusta, markkinointiin, tiedottamiseen, keikkamyyntiin, managerointiin ja tietenkin musiikin tekemiseen. Yhtye on tehnyt musiikkia mm. Forssan Teatterille ja säestänyt mykkäelokuvan. Tämän pohjalta hän osaa valokuvata, toimia juontajana, esiintyä, kirjoittaa, piirtää, laulaa, tanssia ja järjestää tapahtumia ja keikkoja. Hän järjesti viime vuoden Palokunnanaukion kesäkonsertin, toimi promoottorina ja buukkasi kaikki bändit pitäen huolta että delegoidut hoitivat vastuualueensa kunnialla. Sini puhuu sujuvasti kolmea kieltä: Suomi, Englanti ja Ranska. Hän on tehnyt tulkkaushommia aikaisemmin ja mm. ollut mykkäelokuvafestivaaleilla kääntäjänä ja tekstittäjänä.

Yhteystiedot
eloranta.sini@gmail.com
050 545 4661
deliastclairei@gmail.com

Karisukki Katja alias KataK

Yhteystiedot
katakmusic@gmail.com
040 722 4114

Lue lisää

Laulaja, lauluntekijä, juontaja

Katja Karisukki artistinimeltään KataK on ypäjäläinen laulaja, lauluntekijä sekä juontaja. KataK esiintyy erilaisissa kokoonpanoissa niin laulajana kuin soittajanakin. KataK kiertää myös kitaransa kanssa erilaisissa tilaisuuksissa trubaduurina. KataK:n Hellitä hetkeksi -ohjelmisto tarjoaa elämän makuista ja pintaa syvemmältä puhuttelevia lauluja laajallekin yleisölle.

040 722 4114

Kuutoskoni

Yhteystiedot
Katja Karisukki
kuutoskoni@gmail.com
040 722 4114
https://www.facebook.com/kuutoskoni/

Lue lisää

Kuutoskoni on Suomen hevospitäjässä Ypäjällä asustava laulava heppahahmo, joka laulattaa ja leikittää kaiken ikäisiä varsoja Kaviot Kattoon -shown tahdissa!

Kokkinen Jari

Yhteystiedot
je.kokkinen@gmail.com
040 523 2325

Lue lisää
Musiikinopetus ja esiintymiset.

Lindholm Kirsi

Yhteystiedot
Kirsi Lindholm
040 509 5373
kirsi.enberg@gmail.com

Lue lisää

Näyttelijä, juontaja, kouluttaja, solisti

Kirsi on toiminut näyttelijänä teattereissa, tv-sarjoissa, elokuvissa, dubannut piirrettyjä, näytellyt radio- ja nettimainoksissa ja tehnyt kiertäviä monologinäytelmiä niin lapsille kuin aikuisille. Kirsi toimii näyttelijänä improvisaatioteatteri Neljäs Seinä -ryhmässä (www.neljasseina.fi), joka tekee improkeikkoja tilauksesta niin yrityksille kuin yksityisille tahoillekin ja myös valmennuksia mm. heittäytymis- ja vuorovaikutustaitoihin liittyen. Hänet voi nähdä juontajana erilaisissa tapahtumissa konserteista toritapahtumiin ja firmojen juhlista häihin. Kirsillä on kokemusta kouluttajana toimimisesta mm. heittäytymiseen, vuorovaikutustaitoihin, äänenkäyttöön ja myyntityöhön liittyvissä aiheissa.

Hän on solistina Hiili-duossa (Kirsi Lindholm + Cesilia Hiisilä), joka esittää pääosin kotimaisia biisejä pianon säestyksellä, stemmojen koristamana. Kirsi tekee joulun alla myös perinteisiä joululaulukeikkoja tilauksesta. Kirsi on solistina myös Breeze – bändissä (www.breezerocks.com). Breeze on keikkaillut vuodesta 2011 esittäen pääasiassa rock-/blues covereita niin akustisesti kuin sähköisesti.

Tanssiryhmä Fresh

Yhteystiedot
tanssiryhmafresh@gmail.com
https://www.facebook.com/tanssiryhmafresh/

Lue lisää

FRESH on ypäjäläinen, esiintyvä tanssiryhmä, joka perustettiin maaliskuussa 2018. Ryhmän ohjaajana ja koreografina toimii Satu Mononen / @satunliikuntapalvelut.

Tanssiryhmä Freshin debyytti oli Ypäjä Talent -kilpailussa 14.4.2018, jossa Ain’t scared -esitys valikoitui tuomariston suosikiksi. Tanssiryhmä Fresh on esiintynyt Kuvion kautta Heinämessujen 2018 ohjelmalavalla ja saman vuoden Ypäjän Pertun Päivillä sekä Maatalousnäyttely Mansikissa. Tämän lisäksi he ovat esiintyneet Annantien Vappu! -tapahtumassa.

Tapahtumaan

Lupa-asiat voi hoitaa sähköisesti Poliisin verkkoasioinnin ilmoitukset-osiossa tai lähimmällä poliisiasemalla.

Av-tuotanto

Mainostoimisto MAK Media

Mainostoimisto Synergia

Ollula Jesse

Yhteystiedot
Jesse Ollula
050 373 1971
jese86@gmail.com

 

Lue lisää

Koulutus: Medianomi AMK, audiovisuaalinen viestintä Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa 2016. Kasvatustieteen perusopinnot (osasuoritus) Turun avoimessa yliopistossa 2017. Mediakasvatus-kurssi Turun avoimessa yliopistossa 2017.

Osaamisala
Pääosaaminen av-alalla on ääni- ja editointitöissä. Äänipuolella hallitsen työskentelyn kuvaustilanteessa, mutta myös jälkituotannossa. Kenttä-äänityksiin minulta löytyy omaa äänityskalustoa, kuten suuntamikrofoneja sekä langattomia radiomikrofoneja. Äänen jälkikäsittelyyn käytän useampaa ohjelmaa, riippuen äänen muokkauksesta, ja varsinainen äänen editointityö taittuu mukavasti joko Adoben auditionilla tai Avidin Pro Tools ohjelmalla. Hallitsen myös äänisuunnittelun koko tuotannon matkalta, ennakkosuunnittelusta lopulliseen tuotokseen. Videoeditointiin käytän pääasiassa Adoben Premiere ohjelmaa. Hallitsen av-tuotannosta myös videokuvauksen, käsikirjoittamisen ja muiden osa-alueiden perusteet.

AV-tuotannot Kuvio ry:lle 
Ypäjä Talent 2018 (kuvaus + editointi). Koko Suomi tanssii 2017 (kuvaus + editointi).

AV-tuotannot muualle
Radiodokumentit (9’), tilaajana YLE 2018 (äänisuunnittelu ja äänileikkaus). Sofia & Elina (olympiaurheilijoiden tenttaus), tilaaja Nelonen 2018 (äänen jälkikäsittely). Harmonikka Soikoon -kilpailu 2017 & 2018 (kuvaus, äänitys ja editointi). Sofia & Elina (presidenttiehdokkaiden tenttaus), tilaaja Nelonen 2017 (äänen jälkikäsittely). Lemmenlatu (Lahdesta kertova dokumentti) 2017 (äänen jälkikäsittely). Seurantadokumentti Nuorten Väylä 2017 (käsikirjoitus, ohjaus, kuvaus, editointi, äänet). Seminaari eduskuntatalolla (kyläkoulujen kohtalo) 2016 (kuvaus, äänitys, editointi). Dokumenttielokuvan Merimiehet demo 2016 (äänitys). Toisenlaiset Äidit tv-sarja 2016 (äänitys). Tosi-tv henkilökuvat 3kpl eri henkilöistä 2016, tilaaja Nelonen (editointi). Tosi-tv-ohjelma Uniikki: Pätkätöis 2015, tilaaja Nelonen (editointi). Tv-mainoksia 2015, Nelonen (äänitys). 2kpl yritysvideoita 2014 & 2015, tilaajana Nelonen (kuvaus, editointi). Lisäksi olen toiminut useissa lyhytelokuvissa äänittäjänä ja äänisuunnittelijana. Olen myös osallistunut lyhytelokuvakilpailuun nimeltä Uneton 48 vuosina 2014, 2016 ja 2018. Plus muita pienempiä haastattelukuvauksia, äänityksiä ja äänen jälkikäsittelyjä.

Äänentoisto

Kokkinen Jari

Yhteystiedot
je.kokkinen@gmail.com
040 523 2325

Liekkitiimi

http://www.liekkitiimi.com/palvelut/

Yhteystiedot
Vesa Raatikainen
040 502 0488
raatikainen@liekkitiimi.com

Lunkaan Monipalvelu 

Yhteystiedot
Tuomas Mattila
050 517 4507

Musiikki- ja äänentoistopalvelu
Tähtisoundi

http://tahtisoundi.fi/

Yhteystiedot
Jari Säteri
040 087 2503
jari@tahtisoundi.fi

 

Suomen Esityspalvelu

http://www.suomenesityspalvelu.fi

Yhteystiedot
Juha Vähä-Heikkilä
050 0901 747

Esiintymislavat

Kokkinen Jari

Mobile-lava on hyvä ja toimiva ratkaisu pieniin ja keskisuuriin tapahtumiin. Mobile-lavan mukana tulee myös äänentoisto.

Yhteystiedot
Jari Kokkinen
je.kokkinen@gmail.com
040 523 2325

 

Liekkitiimi

http://www.liekkitiimi.com/palvelut/

Yhteystiedot
Vesa Raatikainen
040 502 0488
raatikainen@liekkitiimi.com

 

Järjestyksenvalvonta

Avoimen yleisötilaisuuden suosituksena on yksi järjestyksenvalvoja 100 henkilöä kohden

Henriksson Jaska

Palkkalistoilla 10-15 järjestyksenvalvojaa.

Yhteystiedot
040 532 4869
jaskankirjanpito.fi
tilijaska@live.fi tai forssanjv-palvelu@live.fi

Holstikko Markku

Yhteystiedot
make.holstikko@hotmail.com
040 531 4463

Raiskio Sari

Työkokemus
Portsari Ypäjällä Karrinpuomissa ja Jokioisilla Ravintola Ferrariassa.

Yhteystiedot
sari.raiskio@hevosopisto.fi

Tujunen Anu

Työkokemus
Järjestyksenvalvonta ”päihteettömissä” tapahtumissa eli kesäteatterissa, konsertissa (tanssiaisissa) ja urheilutapahtumissa.

Yhteystiedot
anu.tujunen@gmail.com

Vuorenpää Sofia

Työkokemus
Järjestyksenvalvonta kesäteatterissa ja urheilupeleissä. Toiveena päästä erilaisiin tapahtumiin/paikkoihin järjestyksenvalvojaksi, jotta lisää kokemusta kertyisi.

Yhteystiedot
sofiaserafiia@gmail.com
045 234 4894

Väisänen Kimmo

Työkokemus
Järjestyksenvalvonta ravintoloissa Jokioisilla ja Ypäjällä.

Yhteystiedot
kimmovaisanen28@hotmail.com

Teltat

Liekkitiimi

http://www.liekkitiimi.com/palvelut/

Yhteystiedot
Vesa Raatikainen
040 502 0488
raatikainen@liekkitiimi.com

Vessat

Pasi Kuikka Oy

Yhteystiedot
050 2169
info@pasikuikka.fi

Doweb Oy