Kuvio etsii kulttuurituottajaa taidehankkeeseen!


Tsekkaa tiedot alta, hakuaikaa on 27.8. asti. Suosittelemme ytimekästä hakemusta, jossa esim. mainitaan vastaavat projektit, joita olet hoitanut tai joissa olet ollut likeisesti mukana. Tsemppiä hakuun!

 

Kulttuurialan toimija!

Onko hanketyö sinulle tuttua? Kulttuuriasioiden organisointi, markkinointi ja ahkera tiedottaminen, budjetin seuraaminen ja yhteydenpito sidosryhmiin sekä asiaankuuluva raportointi sujuvat kuin vettä vain? Hae meille töihin!

Etsimme neljän kuukauden Taidetta hoitolaitoksiin -hankkeelle 50 % työajalla toimivaa vetäjää. Tehtäviin kuuluu mm. tiedottaa hankkeesta yleisölle ja sidosryhmille, etsiä ja kilpailuttaa taiteilijoita (valinnan tekee taideraati), tutustua paikkavaihtoehtoihin ja valita teoksille paikkoja ohjausryhmän kanssa, organisoida yhteydenpitoa eri toimijoiden välillä, seurata budjetissa pysymistä – sekä lopulta hankkeen raportointi, kun se on valmis.

Tukenasi työssä sinulla on ohjausryhmä, joka koostuu yhdistyshallituksen, jäsenkuntien sekä terveydenhuollon toimijoista. Lisäksi työtäsi auttavat ja ohjaavat Kuvion oma kulttuurituottaja ja yhdistyksen hallitus, sekä asiantunteva taideraati, joka arvioi teostarjoukset ja valikoi lopulliset teokset.

Hankkeen kulttuurituottajalta toivomme työhön sopivaa koulutusta sekä kokemusta taide-/kulttuurialalta ja hankkeiden organisoinnista. Työssä tarvitaan vastuullisuutta, itsenäistä ja tehokasta työotetta sekä sujuvaa ulosantia niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Sosiaalisuus ja positiivisuus ovat työssä myös valttia, koska suurin osa työstä on yhteydenpitoa monenlaisiin ihmisiin ja ryhmiin. Forssan seudun toimialueen tuntemisesta on työssä suurta etua, mutta se ei ole ehdoton vaatimus.

Työtä voi tehdä joko toimistollamme Forssassa tai halutessaan suureksi osaksi myös etänä, mutta siihen sisältyy käyntejä jokaisen jäsenkunnan (Forssa, Tammela, Humppila, Jokioinen ja Ypäjä) terveydenhuollon kohteissa tutustumassa tiloihin, joihin taidetta hankitaan (jos/kun koronatilanne ja terveydenhuoltoyhtymä sen sallii). Julkinen liikenne seudullamme ei ole kovin hyvä ja etäisyydet ovat pitkiä, joten ajokortista ja autosta (tai muusta kulkupelistä) olisi tässä hyötyä.

Työn aloittaminen voidaan sopia tilanteen mukaan, mutta toivomme hankkeen pääsevän alkuun syksyn aikana. Palkkana on 1300,- €/kk ja työaika 50 % eli 18 h 45 min /viikko. Hankkeen ja työn kesto on neljä kuukautta. Lähetä ytimekäs hakemuksesi ja CV:si meille osoitteeseen puheenjohtaja@kuvio.org viimeistään torstaina 27.8. Arvostamme myös tietoa siitä, milloin pystyisit aloittamaan, ja työskentelisitkö toimistolla vai pääasiassa etänä.

 

Lisätietoja:

Minna Autio
puheenjohtaja
puh. 050 592 1914
puheenjohtaja@kuvio.org


Kulttuuriyhdistys Kuvio ry
Saksankatu 1
30100 FORSSA
www.kuvio.org

Kulttuuriyhdistys Kuvio toimii kulttuurin edistämiseksi yhteistyössä kuntien, yhdistysten ja luovan alan yritysten kanssa, ja työllistää melko säännöllisesti taide- ja kulttuurialan toimijoita erilaisiin projekteihin ja hankkeisiin. Yhdistykseen kuuluu viisi kuntajäsentä, 31 luovien alojen yhteisöä sekä joitakin yksityishenkilöitä.

Kuvion toimintaan sisältyvät mm. kulttuuritapahtumien ja taidetoiminnan tuottaminen, kouluttaminen, kulttuuritiedotus, neuvonta ja ohjaaminen sekä alan paikallinen edunvalvonta. Toimintaa rahoitetaan pääasiassa jäsen- ja toimintamaksuilla, avustuksilla, hankerahoituksilla sekä OKM:n tuella. Yhdistyksen toimialueeseen kuuluvat Tammela, Forssa, Jokioinen, Humppila, Ypäjä, Punkalaidun, Urjala, Loimaa, Oripää, Koski TL sekä Somero.

Doweb Oy