Yhteystiedot

Toimisto
Saksankatu 1
30100 Forssa
Käynti Saksankadun puolelta.

toimisto@kuvio.org 
www.kuvio.org

Minna Lehtola
vastaava kulttuurituottaja
p. 050 592 1914
minna.lehtola@kuvio.org 

Sovi tapaaminen etukäteen!

Kirjaudu sisään

Kulttuuriyhdistys Kuvio ry on yhteistyössä kuntien ja yhdistysten kanssa organisoinut kulttuuripassikampanjan yli kuntarajojen tuleville kahdeksasluokkalaisille. Kampanja aloitetaan toukokuussa ja se jatkuu lokakuun loppuun asti. Kampanjassa on mukana Forssan, Humppilan, Someron ja Tammelan yläkoulu.Kampanjan tavoitteena on saada tulevat kahdeksasluokkalaiset tutustumaan erilaisiin kulttuuritapahtumiin ja kulttuuriharrastus mahdollisuuksiin. Samalla kulttuuritahot saavat toiminnalleen näkyvyyttä, tukea markkinointiin sekä uusia tapahtumavieraita ja kulttuuriharrastajia.

Tulevat kahdeksasluokkalaiset keräävät passiin 10 merkintää, osallistumalla eri kulttuuritahojen järjestämään toimintaan, oppilaita on liikkeellä yli 300. Oppilas voi osallistua samaan lajiin maksimissaan kaksi kertaa ja merkinnän saa myös Taidetestaajat -hankkeen kulttuuritapahtumista. Taidetestaajat -hankkeeseen osallistumisesta merkinnän antaa opettaja.

Kulttuurilukkaria päivitetään elokuussa koulujen alkaessa eli jos vielä haluatte tapahtumanne kulttuurilukkariin mukaan, ottakaa yhteyttä!

Kulttuurilukkari!

 

Kulttuuripassilogo:

Kulttuuripassilogo 2017

 

Lisää tietoa:

Kulttuuriyhdistys Kuvio ry:n kulttuurituottaja Minna Lehtola minna.lehtola(a)kuvio.org tai 050 592 1914

Toimintaamme rahoittavat

Opetus- ja kulttuuriministeriöha vihrea 100Kansan sivistysrahasto, Väinö Tannerin rahastotaike hame pysty hameenliitto logo       Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto logo      leader logo   

Forssan kaupunki  Humppilan kunta   Jokioisten kunta   tammela  Ypäjän kunta