Hyvä luovan alan toimija!

 Oletko rautainen lasten- ja nuortenkulttuurin ammattilainen, mutta toivoisit vinkkejä omaa osaamisen sanoittamiseen ja markkinointiin?

Onko sinulla hyviä ideoita ja tarmoa, mutta kaipaat yhteistyökumppaneita? Haluaisitko työllistyä kuntasektorilla, mutta et ole varma mistä aloittaa?

Kasvua kulttuurista -hanke auttaa löytämään vastauksia näihin kysymyksiin. Lämpimästi siis tervetuloa Kasvua kulttuurista-hankkeen tapaamisiin to 21.11. ja to 28.11. Keravalle!

Kasvua kulttuurista on valtakunnallinen tapaamisten kokonaisuus, jolla edistetään taidekentän työllisyyttä ja tavoitellaan maakuntiin uudenlaista työtä. Samalla vahvistetaan yhteistyötä luovien alojen ja kuntatoimijoiden välillä.

Näkökulma on lasten- ja nuortenkulttuurissa: tapaamiset on suunnattu erityisesti lasten- ja nuortenkulttuurista kiinnostuneille taiteilijoille, kulttuuritoimijoille ja taidekasvattajille, sekä kuntien sivistys-, kulttuuri-, ja vapaa-aikatoimialan vastuuhenkilöille.

Kohti kasvua -tapaaminen

Aika: 21.11.2019. klo 09.00–15.00

Paikka: Keravan kirjasto, Satusiipi (Paasikivenkatu 12, Kerava)

Kohderyhmä: Lasten- ja nuortenkulttuurista kiinnostuneet Keski-Uudenmaan taiteilijat, kulttuuritoimijat ja taidekasvattajat

Sisältö:

Kohti kasvua on työllistymistä edistävä täsmävalmennus luovien alojen ammattilaisille. Aamupäivän aikana kuullaan inspiroivia puheenvuoroja taiteen, kulttuurin ja luovien alojen tulevaisuudesta alueen eri toimijoilta. Iltapäivän työpajassa pohditaan valmentaja Elsa Ervastin johdolla, miten sanoittaa oman työn arvo, merkitys ja vaikutukset.

Työskentelyssä keskitytään oman osaamisen tunnistamiseen, sanoittamiseen ja näkyväksi tekemiseen niin itselle kuin tuleville työnantajille. Omaa työtä ja osaamista pohditaan toiminnallisten harjoitteiden kautta sekä itsenäisesti että vuoropuhelussa muiden osallistujien kanssa.

Ilmoittaudu Kohti kasvua -koulutukseen tästä linkistä 13.11. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/8D12D22173F7F768

Ideakipinöinti-tapaaminen

Aika: 28.11.2019  klo 10–14.30

Paikka: Keravan kirjasto Pentinkulma-sali (Paasikivenkatu 12, Kerava)

Kohderyhmä: KUUMA-seudun kuntatoimijat eri toimialoilta sekä Keski-Uudenmaan taiteilijat, kulttuuritoimijat ja taidekasvattajat

Sisältö:

Ideakipinöinti on yhteinen verkostoitumistilaisuus kuntien edustajien kanssa, jossa kysyntä ja tarjonta kohtautetaan: kunta-alan edustajat kertovat toimialansa tarpeita sekä tulevaisuuskuvia ja taidekentän toimijat esittelevät omaa asiantuntijuuttaan ja osaamistaan.

Työskentely etenee lyhyiden esitysten muodossa ja päivä päättyy toiminnalliseen yhteistyömuotojen ja uusien toimintatapojen luomiseen.

Ilmoittaudu Ideakipinöintiin tästä linkistä 20.11. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/68CAF2969E034430

Tule mukaan yhteiseen innovointiin – edistämään omaa työllistymistäsi, verkostoitumaan alueen muiden toimijoiden kanssa sekä löytämään raikkaita ratkaisuja ajankohtaisiin haasteisiin ja uusia keinoja tavoitteidesi saavuttamiseen!

 Kasvua kulttuurista -tapaamiset toteutetaan yhdessä Etelä-Suomen AVI:n, ELY-keskuksen, Taiteen edistämiskeskuksen, Kulttuuriyhdistys Kuvion ja Keravan kaupungin kanssa. Laaja-alaisella yhteistyöllä halutaan luoda uusia verkostoja, tuoreita näkökulmia ja innovatiivista osallisuutta luovan alan ja kuntatoimijoiden yhteistyöhön.

Muistathan ilmoittautua molempiin tapaamisiin!

Tervetuloa mukaan!

Inspiroivin terveisin Kulttuuriyhdistys Kuvio sekä yhteistyökumppanit

Tiedustelut 

Kulttuuriyhdistys Kuvio ry

Toimisto, toimisto@kuvio.org, 050 592 1914

Puheenjohtaja Päivi Paija, paivi.paija@tammela.fi, p. 050 376 5162

 

TAPAHTUMIEN OHJELMAT

Kohti kasvua

Kerava 21.11.2019, Keravan kirjasto, Satusiipi (Paasikivenkatu 12, Kerava)

Ilmoittautumiset 13.11. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/8D12D22173F7F768

OHJELMA

klo 09.00            Ilmoittautuminen ja aamukahvit

klo 09.15            Tervetuloa Anna Viitanen, Uudenmaan ELY-keskus

klo 9.25               TE-toimiston palvelut kasvun tukemiseksi Jarmo Hartikainen, Uudenmaan TE-toimiston yrityspalvelut

klo 09.35            Uudenmaan liiton tervehdys Tarja Haili, Uudenmaan liitto

klo 09.45            Taiteen suhde uuteen OPS:iin (etäyhteydellä) Marianna Räsänen, Osuuskunta Kuje

klo 10.00            Katsaus Villa Artun nuortenkulttuuritoimintaan (etäyhteydellä) Päivi Venäläinen, Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Villa Arttu

klo 10.15            Keuken palvelut kasvun tukena Sari Virta, asiakkuuspäällikkö, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus

klo 10.30            Kysymykset ja keskustelu Osallistujien omia kokemuksia työllistymisestä lasten- ja nuortenkulttuurin kentällä

klo 11.00            Lounas (omakustanteinen)

klo 12.00            Valmennus: Oman osaamisen ja asiantuntijuuden tunnistaminen, sanoittaminen ja näkyväksi tekeminen Elsa Ervasti (FM, TeM)

klo 15.00            Päivä päättyy

Ideakipinöinti

Kerava 28.11.2019, Keravan kirjasto Pentinkulma-sali (Paasikivenkatu 12, Kerava)

Ilmoittautumiset 20.11. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/68CAF2969E034430

OHJELMA

10.00                   Ilmoittautuminen ja kahvit

10.15                   Tervetuloa Merja Ekqvist, ylijohtaja, Etelä-Suomen Aluehallintovirasto, Anu Laitila, toimialajohtaja, vapaa-aika ja hyvinvointi, Kerava

10.30                   Kuntatoimijoiden ja organisaatioiden esittelypuheenvuorot Kysymykset

11.30                   Taidekentän esittelypuheenvuorot Kysymykset

12.30                   Lounas (omakustanne)

13.30                   Yhteistyösuunnistus Fasilitaattorina Elsa Ervasti

14.30                   Yhteenveto

14.45                   Tilaisuus päättyy

Doweb Oy