Keväällä 2019 Kulttuuriyhdistys Kuvio ry on Opetus- ja kulttuuriministeriön avustuksella toteuttanut Kuorokerhoa jäsenkunnissaan. Kuorokerhon tavoitteena on ollut osallistaa lapsia ja nuoria oman tapahtuman toteuttamiseen, harjoitella heidän kanssaan laulamista ja tuoda seutukuntaa yhteen Kaikki laulaa- ajatuksella.
Kuorokerho lähti käyntiin tämän vuoden helmikuussa ja sitä ennen Mariina Niittymäki ja Juhani Kähkönen vieraili kouluilla haastamassa lapsia ja luokkia musiikinopettajineen mukaan Kaikki laulaa -teemalla. Kouluvierailuilla ei ainoastaan esitelty kerhoa vaan seutukunnan lapset ja nuoret ovat saaneet vaikuttaa mm. konsertin nimeen ja esitettäviin lauluihin. Konsertin toteuttamisessa on annettu ääni lapsille ja nuorille.

Lasten kanssa konserttiin on tehty myös kaksi laulua: Laululaukat ja Seutukunta.
Lasten kanssa on kerhossa suunniteltu pienissä ryhmissä myös julisteita ja niistä on koottu yksi yhteinen juliste konsertille.
Konsertti on keskiviikkona 22.5.2019 klo 18.00 -19.00 Urheilutalo Feeniksissä. Taustaorkesterina toimii Juhani Kähkösen johdolla Laululaukat-orkesteri ja konsertissa esiintyy myös tanssiryhmä Fresh. Lapsia ohjaa Mariina Niittymäki ja apuna on kerhojen ohjaajat.
 
Liput konserttiin ovat 10€/henkilö ja alle 12-vuotiaat pääsevät konserttin ilmaiseksi. Konsertissa on myynnissä käsiohjelma. Konsertissa ei ole väliaikaa.
Lippuja myydään Forssan Citymarketissa ja 7.5. klo 16-17 Ypäjän kirjastolla.
 
Kulttuuriyhdistys Kuvio ry on järjestänty Kuorokerhon ja konsertin. Järjestelyissä mukana on ollut Forssan Kulttuuri-Axel ry.
 
Toimintaa sponssoroi OP Humppila ja Hämeenmaa.
 
Kikatus kattoon! Tervetuloa mukaan!
Doweb Oy