Kulttuuriyhdistys Kuvio etsii ensi vuodelle taiteilijoita, luovien työpajojen ohjaajia ja muita kulttuurialan tekijöitä

 

Taiteilijoille

Taidetalo liikkeessä -hankkeemme liikkuvan taiteilijaresidenssipaikan haku vuodelle 2020 on käynnissä NYT.

Jos kaipaat ensi vuodelle maisemanvaihdosta luomistyösi tueksi, laita meille esittely itsestäsi! Kerro myös, millaiselle ajalle residenssiä haluaisit ja onko sinulla työtilaan liittyviä erityisvaatimuksia.

Liikkuvassa taiteilijaresidenssissä taiteilija saa käyttöönsä työtilan Lounais-Hämeen upeissa maisemissa. Oman luomistyönsä lisäksi taiteilija on valmis ohjaamaan ennalta sovitun lasten ja/tai nuorten taidetyöpajan ja/tai toimimaan ohjaajana taideleirillä. Ohjaustyöstä maksetaan. Residenssipaikkoja tarjotaan erityisesti kesäajalle, mutta muistakin ajoista voidaan neuvotella. Kuviolla ei ole kiinteää residenssiä vaan etsimme sinulle seudultamme sopivan paikan, jossa toimintaa voidaan järjestää.

Taidekasvattajille ja luoville ammattilaisille

Etsimme myös ohjaajia ja apuohjaajia ensi vuoden taideleireille. Jos lasten/nuorten taidetoiminnan ohjaaminen kiinnostaisi, ota meihin yhteyttä ja kerro, millaisia työpajoja voisit ohjata ja millainen on oma taustasi taiteesi parissa. Etsimme erityisesti (mutta emme ainoastaan) ohjaajia, joiden ohjaustyössä voidaan yhdistellä erilaisia teemoja: tehdä esimerkiksi yhteis- tai kierrätystaidetta, etsiä taiteesta hyvinvointia tai iloa, luoda taidetta epätavallisissa ympäristöissä, tehdä monitaiteellisia projekteja ja/tai tutustua monenlaisiin taidemuotoihin. Jokainen leiri suunnitellaan yhdessä, joten kerro meille ideoistasi!

Nuorille ja opiskelijoille

Leireille etsitään myös luovista aloista kiinnostuneita (tai niitä opiskelevia) nuoria apuohjaajiksi. Jos etsit kesätyötä, lähetä meille viestiä ja kerro itsestäsi!

Apuohjaajat toimivat lasten ja nuorten ohjaajina, järjestävät leikkejä ja muuta toimintaa sekä pitävät myös omia työpajoja. Lisäksi apuohjaajat päivittävät leirin kuulumisia sosiaaliseen mediaan.

Apuohjaajille järjestetään koulutusta ennen leiriä, esimerkiksi ensiapu- tai ohjaajakoulutusta. Loistava tilaisuus harjoitella oman tulevan alan töitä tai hankkia työkokemusta ja lisäosaamista luovalta alalta!

Miten pääsen mukaan?

Kaikki yhteydenotot Kuviolle sähköpostitse osoitteella kuviory@gmail.com — laita viestin otsikoksi ’Taidetalo liikkeessä’ ja kerro vapaamuotoisesti itsestäsi ja ideoistasi. Voit liittää mukaan CV:n tai esittelyn taidetoiminnastasi, tai kertoa siitä viestissä. Pääasia, että saamme käsityksen osaamisestasi.

Leirien määrää ei ole vielä lyöty lukkoon, joten nyt on hyvä aika tuoda osaamisesi meille tietoon! Vaikka emme voisi käyttää osaamistasi juuri näillä leireillä, voit ilmoittaa samalla, voimmeko säilyttää tietosi mahdollisia tulevia taideprojektejamme varten. Kulttuuriyhdistys Kuvio on jatkuvasti mukana eri taiteenalojen hankkeissa ja projekteissa, joten otamme mieluusti vastaan uusia ideoita ja tietoa tekijöistä.

Jos haluat pysyä mukana uusimmissa kuulumisissamme, vaikuttaa tulevaan toimintaamme ja saada tietoa tulevista hankkeista, voit myös liittyä jäseneksemme!

Doweb Oy