Kulttuuriyhdistys Kuvion tuoteideakisa päättyi 28.2.2018  ja Kuvion hallitus on valinnut tuoteideakisan voittajan.

Etsimme kisan kautta Kuviolle omaa, myyntiin soveltuvaa tuotetta. Haimme kilpailun avulla luovia, kekseliäitä ja ainutlaatuisia tuoteideoita, jotka kuvastavat samalla yhdistyksen toimintaa ja toiminta-aluetta. Saimme ehdotuksia kahdeksalta eri henkilöltä. Tuoteideakisan voittaja on nyt valittu ja hänet palkitaan viidelläsadalla eurolla.

Kilpailun voittajaksi valittiin Reika Vesalan suunnittelema Kuvion kuvio -kuosi, joka soveltuu painettavaksi ja tulostettavaksi moniin erilaisiin tuotteisiin, kuten kahvi-, lautas- ja pöytäliinoihin, kahvimukeihin ja muihin paperiastioihin sekä kasseihin. Kuosin väri ja koko on helposti muunneltavissa käyttötarkoituksen mukaan, joten sen käyttömahdollisuudet ovat laajat. Kuvio työstää yhdessä suunnittelijan kanssa kuosin väritystä ja myyntiin tulevia tuotteita. 

Kuvion kuvio -kuosissa on hienosti kuvattu Kuvion toiminta-alueeseen kuuluvat kunnat. Suunnittelija on muokannut kunnanvaakunat erilaisiksi kuvioiksi ja yhdistänyt ne maantieteelliseen järjestykseen pohjoisesta alkaen. Kuosin suunnittelussa on otettu huomioon sekä kuosin toimivuus visuaalisesti itsenäisenä kuosina että yhdistyksen toiminta-aluetta ja yhdistyksen toimintaa kuvaavana tuotteena.

Lämmin kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

Doweb Oy