Menu

Harri Hertell tarjoaa nuorille runoutta, räppiä ja spoken wordia yhdistelevän työpajan 2.8. Forssassa

TIEDOTE 11.7.2022

JULKAISUVAPAA HETI

Harri Hertell tarjoaa nuorille runoutta, räppiä ja spoken wordia yhdistelevän työpajan 2.8. Forssassa

Runoilija Harri Hertell yhdessä Kulttuuriyhdistys Kuvion sekä Forssan kaupungin nuorisopalveluiden kanssa kutsuu kaikkia nuoria runoudesta, räpistä ja spoken wordista kiinnostuneita mukaan osallistujalle pääsymaksuttomaan lavarunoustyöpajaan 2.8. klo 14.15.

Työpaja järjestetään Forssan Kehräämön nuorisotila Kuutamolla (Wahreninkatu 11 G, Forssa) ja paja kestää klo 17.00 asti. Työpajaan osallistuakseen ei tarvitse olla minkäänlaista aiempaa kokemusta sanataiteesta vaan mukaan mahtuvat kaikki joilla on kiinnostusta lyriikan kirjoittamista ja esittämistä kohtaan. Työpajassa pohditaan yhdessä mitä lavarunous, rap ja spoken word ovat, etsitään tuttavallista suhdetta esiintymisjännitykseen, kirjoitetaan omia tekstejä sekä esitetään niitä toisilleen kannustavan ilmapiirin vallitessa.

Työpajan jälkeen kaikilla halukkailla on mahdollisuus osallistua myös klo 17.45 alkavaan open mic -osuuteen, jossa kullakin osallistujalla on noin viisi minuuttia aikaa esittää yksi tai useampi itse kirjoittamansa teksti. Open mic -osuus järjestetään säiden salliessa Kuutamon sisäpihalla, mutta sateisella säällä tilaisuus pidetään sisätiloissa. Open mic -osuuteen saa osallistua, vaikka ei olisikaan ottanut osaa työpajaan.

Tervetuloa mukaan tutustumaan runouden maailmaan!

Ilmoittautumiset työpajaan ja open mic -osuuteen: http://tiny.cc/lavarunoKuutamo

Lisätiedot työpajasta: harri.hertell@gmail.com

Harri Hertell

Harri Hertell (s.1985) on palkittu helsinkiläinen runoilija, spoken word -artisti, DJ ja kulttuurituottaja (AMK). Hertell on julkaissut seitsemän runokirjaa, neljä spoken word -äänitettä, kirjoittanut tietokirjan lavarunoudesta sekä järjestänyt satoja runotapahtumia ympäri Suomea. Hertell tunnetaan myös Sieravuoren lavarunofestivaalin taiteellisena johtajana.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram