Menu

#koronapäiväkirjat

Mitä kuuluu nuorille korona-aikaan? Nuoret kertovat omasta korona-arjestaan #Koronapäiväkirjat -videodokumentin keinoin. Omassa dokkarissaan Forssan seudun lapset ja nuoret saavat omin sanoin kuvailla tuntojaan: pelkoa, surua ja epätietoisuutta. Samalla dokumentti on kuvaus nuorten pohjimmaisesta elämänuskosta ja luottavaisuudesta huomiseen. Mukana olleet nuoret ovat saaneet tilanteen ja halunsa mukaan osallistua elokuvaprojektin tuotannolliseen puoleen ja oppia asioita elokuvanteosta. Dokumenttia on kuvattu myös mm. Kuvion Laululaukat-leirillä Caissaniemessä 2020 kesällä. Dokumentin ensiesitys on perjantaina klo 13 Kuvion Youtube-kanavalla, ja siitä eteenpäin dokumentti on vapaasti katsottavissa.

Tervetuloa tutustumaan nuorten korona-arkeen!

#Koronapäiväkirjat-elokuvan suunnittelusta ja käytännön tuotannosta vastasivat Kulttuuriyhdistys Kuvion Jussi Pellonpää, Antti Latva ja Minna Autio. Dokumenttiprojekti kuuluu Kuvion Taidetalo liikkeessä -hankkeeseen, jota rahoittavat LounaPlussa Leader sekä EU:n Maatalousrahasto.

Kiitos kaikille dokumentin tekoon osallistuneille nuorille!

#dokumentti #videodokumentti #nuoret #Taidetaloliikkeessä #KulttuuriyhdistysKuvio #korona #nuortenjutut

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram