Menu

Kuvion tapahtumiin on turvallista osallistua myös korona-aikaan

Joulu lähestyy, ja seudullamme järjestetään paljon jouluisia tapahtumia. Aluehallintovirasto on kuitenkin eilen 2.12. asettanut rajoituksia yleisötapahtumille Kanta-Hämeeseen koronan leviämisen estämiseksi. Lauantaista 4.12. alkaen yleisötilaisuuksien kokoontumisrajoitus sisätiloissa on 50 henkilöä, ja tästä voidaan poiketa koronapassilla. Kuvio ottaa koronapassit käyttöön kaikissa siihen soveltuvissa tapahtumissaan.

Lisäksi kehotamme kaikkien tapahtumiemme osallistujia käyttämään maskia tai muita vastaavia suojaimia aina kun turvaetäisyyksiä ei voi pitää, jos se vain suinkin on mahdollista. Yli 12-vuotiaiden vahva maskisuositus Kanta-Hämeessä on voimassa myös rokotetuilla. Huolehdimme tapahtumissamme myös mahdollisuuksista ylläpitää käsihygieniaa.

Pidetään yhdessä huolta siitä, että jouluiset tapahtumamme ovat kaikille turvallisia ja niihin ei tarvitse pelätä tulla. Samalla pidämme huolta myös siitä, että voimme jatkossakin järjestää tapahtumia. Annetaan siis tilaa turvaetäisyyksille, käytetään maskia, ja nyt viimeistään kannattaa ladata koronapassi kännykkään tai tulostaa valmiiksi paperille lompakkoon.

Tervetuloa tapahtumiin turvallisesti ja kanssaihmiset huomioon ottaen!


Kuvion lyhyet yleisohjeet tapahtumien järjestäjille

  1. Koronapassia käytetään kaikissa sisätiloissa järjestettävissä Kuvion yleisötapahtumissa, joihin on mahdollista saapua yli 50 henkeä. Paikallinen järjestäjä tarkistaa passit.
  2. Tapahtumia voidaan järjestää myös ulkotiloissa riittävin turvavälein, mikäli niihin ei kohdistu rajoituksia.
  3. Missä tahansa tapahtuma järjestetäänkin, niissä edellytetään hyvää käsihygieniaa ja maskien käyttöä, mikäli se on mahdollista. Yli 12-vuotiaiden vahva maskisuositus on tällä hetkellä Kanta-Hämeessä voimassa kaikilla – myös rokotetuilla.
  4. Kaikessa toiminnassamme meidän on järjestelyillämme pystyttävä takaamaan osallistujillemme, että heidän on mahdollisimman turvallista osallistua tapahtumiimme nyt ja jatkossa.

Tarkempia ohjeita ja lisätietoja löydätte esimerkiksi päivitetystä turvallisuussuunnitelmastamme.

Tapahtumien suhteen toimimme mieluummin liian tiukasti kuin riskejä ottaen. Kaikkien toimiemme ja ohjeidemme tarkoitus on mahdollistaa jokaiselle turvallinen osallistuminen toimintaamme sekä tapahtumien järjestäminen jatkossakin. Ottamalla ohjeet vakavasti ja toimimalla turvallisesti nyt ehkäisemme myös lisärajoituksia jatkossa. Emme halua joutua perumaan enää yhtään tapahtumaamme.

Pahoittelut kaikille rajoitusten aiheuttamasta ylimääräisestä vaivasta, ja lämmin kiitos hyvästä yhteistyöstä. Yhdessä voimme pitää kuntiemme kulttuurielämän edelleen vireänä ja iloisena, sekä jatkaa kulttuurin järjestämistä edelleenkin – turvallisin mielin.

Mukavaa ja kulttuuririkasta joulukautta!

Lämpimin terveisin

Minna Autio
puheenjohtaja

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram