Menu

Lastenkulttuurikeskus LEKA – Leikki & Kasvu etsii kulttuurituottajaa

Oletko se juuri sinä: lastenkulttuurikeskuksemme reipas ja positiivinen uusi kulttuurituottaja?

Kuvaavatko nämä lauseet sinua:

  • Tapahtumien, työpajojen ja kaikenlaisen muun toiminnan organisointi sujuu sinulta rutiinilla, ja olet tottunut seuraamaan budjettia.
  • Ymmärrät monipuolisen markkinoinnin ja selkeän tiedottamisen tärkeyden, ja ahkera yhteydenpito sidosryhmiin sekä asiaankuuluva raportointi ovat luonteva osa työntekoasi.
  • Olet varma ja itsenäinen toimija, ja tartut erilaisiin kulttuuriprojekteihin innolla.
  • Luovuutesi herää, kun tehdään kulttuurihankesuunnitelmia tai saat tilaisuuden ideoida erilaisia luovia projekteja.
  • Toimit luontevasti lasten ja nuorten kulttuurin parissa ja tarvittaessa hyppäät vaikka itse puikkoihin ohjaamaan toimintaa.

Jos tunnistit itsesi, hae meille töihin!

Etsimme Kulttuuriyhdistys Kuvion LEKA – Leikki & Kasvu Lastenkulttuurikeskuksellemme 80 % työajalla toimivaa kulttuurituottajaa. Tehtäviin kuuluu mm. järjestää lastenkulttuuritoimintaa maaseutumaisella viiden kunnan alueella lounaisessa Kanta-Hämeessä, etsiä ohjaajia ja tapahtumapaikkoja, aikatauluttaa, valvoa ja organisoida toimintaa, pitää yhteyttä eri toimijoihin, tiedottaa tapahtumista yleisölle ja sidosryhmille, seurata budjettia sekä tehdä vuosittainen tilastointi ja raportointi.

Tukenasi työssä sinulla on ohjausryhmä, joka koostuu yhdistyksen johtoryhmästä sekä jäsenkuntien kulttuuripuolen henkilöstöstä. Lastenkulttuurikeskuksen yleistoiminnasta päättää Kuvion yhdistyshallitus.

Lastenkulttuurikeskuksen kulttuurituottajalta toivomme työhön sopivaa koulutusta sekä kokemusta kulttuurialalta ja organisoinnista. Työssä tarvitaan vastuullisuutta, itsenäistä ja tehokasta työotetta sekä sujuvaa ulosantia niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Sosiaalisuus ja positiivisuus ovat työssä myös valttia, koska suurin osa työstä on yhteydenpitoa monenlaisiin ihmisiin ja ryhmiin.

Forssan seudun toimialueen ja kulttuuriverkoston tuntemisesta on työssä suurta etua, mutta se ei ole ehdoton vaatimus. Työssä kyllä tutustuu. Kerro mielellään myös omista luovien alojen vahvuuksistasi ja kokemuksestasi lasten ja nuorten parissa.

Kuvio toimii Forssan seudulla viiden kunnan alueella

Työtä voi tehdä joko toimistollamme Forssassa tai halutessaan myös etänä, mutta siihen sisältyy käyntejä jäsenkunnissamme (Forssa, Tammela, Humppila, Jokioinen ja Ypäjä) esim. tapahtumapaikoilla, nuorisotiloilla, kouluilla, päiväkodeilla, leiripaikoilla, kokouksissa jne. Julkinen liikenne seudullamme ei ole kovin hyvä ja etäisyydet ovat pitkiä, joten ajokortista ja autosta (tai muusta kulkupelistä) olisi tässä hyötyä.

Työ alkaa 1.8.2022. Palkkana on 2400,- €/kk ja työaika 80 % eli 30 h/viikko. Työsopimus tehdään nyt määräaikaisena vuoden loppuun, mutta sopimukselle on mahdollista saada sen jälkeen jatkoa. (Toimimme julkisen rahoituksen puitteissa.) Lähetä ytimekäs hakemuksesi ja CV:si meille osoitteeseen puheenjohtaja@kuvio.org viimeistään keskiviikkoon 20.7. mennessä. Jos haastattelemme sinua, olemme yhteydessä viimeistään 25.7. ja haastattelut järjestetään tiistaina 26.7. (Teamsilla).

Lisätietoja:

Minna Autio
puheenjohtaja
puh. 050 592 1914
puheenjohtaja@kuvio.org

Kulttuuriyhdistys Kuvio ry
Saksankatu 1
30100 FORSSA

www.kuvio.org

Kulttuuriyhdistys Kuvio toimii kulttuurin edistämiseksi yhteistyössä kuntien, yhdistysten ja luovan alan yritysten kanssa, ja työllistää melko säännöllisesti taide- ja kulttuurialan toimijoita erilaisiin projekteihin ja hankkeisiin. Yhdistykseen kuuluu viisi kuntajäsentä: Forssa, Tammela, Jokioinen, Humppila ja Ypäjä. Lisäksi jäseniämme ovat useat luovien alojen yhteisöt sekä joitakin yksityishenkilöitä.

Kuvion toimintaan sisältyvät mm. kulttuuritapahtumien ja taidetoiminnan tuottaminen, kouluttaminen, kulttuuritiedotus, neuvonta ja ohjaaminen sekä alan paikallinen edunvalvonta. Toimintaa rahoitetaan pääasiassa jäsen- ja toimintamaksuilla, avustuksilla, hankerahoituksilla sekä OKM:n tuella. Yhdistyksen koko toimialueeseen kuuluvat Tammela, Forssa, Jokioinen, Humppila, Ypäjä, Punkalaidun, Urjala, Loimaa, Oripää, Koski TL sekä Somero.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram