Menu

Taiderasti 5: Satumaailma

Rakenna oma satumaailmasi!

Tämän tehtävän suorittamalla pääset osallistumaan Kuvion Taiderastit-arvontaan! Voit osallistua myös millä tahansa muulla itse tekemälläsi taidetehtävällä.

Taiderastit-arvontoihin voivat osallistua vain lapset ja nuoret.

TARVIKKEET

Käytä kaikkea, mitä sattuu olemaan saatavilla (ja mihin saat vanhemmilta luvan käyttöön!): omia pikkutavaroita, luonnosta kerättyjä mielenkiintoisia juttuja (kiviä, oksia, lehtiä yms.), pahvia, paperia, hienoja kankaita ja vaatteita, leikkitelttoja, tyynyjä, leluja, nukketalotavaroita, pääsiäismunayllätyksiä, sisustustavaroita, huonekasveja ja mitä tahansa, mikä sopii ideaasi. Pyydä vanhempiasi tarvittaessa mukaan auttamaan siirtelyssä ja rakentamisessa.

Ohjeet

Rakenna huoneeseesi satumainen mielikuvitusmaisema (vaikkapa Sheherazaden itämainen satuteltta taikalamppuineen, huonekasviviidakko tai pienistä esineistä rakennettu minimaailma) ja ota siitä eri kulmista lähikuvia. Kerro kuvan/kuvien alle pieni tarina, mitä maisemassa on tai tapahtuu.

Miten osallistut arvontaan?

Laita teoksestasi kuva Instagramiin. Liitä tekstiin mukaan myös merkintä #Kuviontaiderastit tai tägää kuvaan @kuviory – näin huomaamme, että olet tehnyt taiderastin! Jos sinulla ei ole omaa Insta-tiliä (tai jos tilisi näkyy vain kavereille), voit lähettää kuvan nuoriso-ohjaajallesi ja hän laittaa sen omalle Instagram-seinälleen sinun nimesi/nimimerkkisi kera. Voit lähettää kuvan myös suoraan Kuviolle sähköpostiin minna.autio@kuvio.org tai Whatsappilla numeroon 050-592 1914. Kirjoita viestiin, että kuvasi tulee Taiderasteihin!

Arvomme taiderastipalkintoja mahdollisimman usein, joten saatat osallistua samalla kuvalla moneen arvontaan. Jos haluat ”lisäarpoja”, tee lisää taiderasteja. Voit osallistua niin monella taiderastilla kuin haluat! Jokainen uusi taiderastikuva on aina uusi arpa.

Lisää taiderastitehtäviä löydät Kuvion Insta-tililtä @kuvioryKuvion Facebookista tai nettisivuilta www.kuvio.org.

Ohje © Minna Autio & Kulttuuriyhdistys Kuvio

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram