Tapahtumat

touko
10
su
JUURI ROOT – Garden of Glass @ Nuutajärven Lasikylä ja Pölkinvuoren Kasvimaailma, Urjala
touko 10 – elo 30 Koko päivä

JUURI ROOT – Garden of Glass

Uuden lasitaiteen näyttely on esillä tänä kesänä Nuutajärven Lasikylän lisäksi Pölkinvuoren Kasvimaailmassa, Urjalassa.

Näyttelyyn on kutsuttu lasinpuhaltajia, taiteilijoita ja muotoilijoita, jotka työskentelevät Nuutajärven Lasikylässä kuuman lasin parissa.

Näyttelyn pääpaikka on Nuutajärven Lasikylässä, Red Brick Galleryssa, joka toimii Kahvila + Keittiö Sylvin yhteydessä. Näyttely on avoinna Sylvin aukioloaikojen mukaisesti. Näyttelyn toinen osuus on nähtävissä ulkona Pölkinvuoren Kasvimaailmassa.

Näyttelyssä ovat mukana: Henni Eliala, Alma Jantunen, Marika Kinnunen, Teemu Kylvö, Marjut Numminen, Jonas Paajanen, Anu Penttinen, Paula Pääkkönen, Johannes Rantasalo, Gina Salaris, Markku Salo, Jenni Sorsa, Lea Swantz, Heikki Viinikainen ja Aino Vilpas.

***

JUURI ROOT – Garden of Glass -näyttely on avoinna 10.5.–30.8.2020

Pölkinvuoren Kasvimaailma on luonnonkaunis elämys- ja puutarhapuisto, jonne ajaa Nuutajärveltä maalaiskylien läpi noin kymmenessä minuutissa. Pölkinvuorelta löytyvät kahvila ja terassi, puutarha-alan palvelut ja tuotteet, satokautena avomaan vihannekset suoraan maasta, 3,5 hehtaarin metsäpuutarha, näköalapaikka, luonto- ja retkipolut sekä kota. Alueelle on vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu tai ostos. Avoinna ma–su klo 10–18. Tutustu lisää: www.polkinvuori.com.

Näyttelyn järjestää Nuutajärven Galleria Osuuskunta NuGO yhteistyössä Pölkinvuoren Kasvimaailman ja Kahvila + Keittiö Sylvin kanssa. Osuuskunnan tavoitteena on vahvistaa Nuutajärven asemaa uuden taidelasin keskuksena sekä edistää korkeatasoisen, suomalaisen ja ennen kaikkea nuutajärveläisen taidekäsityön tunnettuutta.

Nuutajärven Galleria Osuuskunta

NuGO Shop
Pruukinraitti 15
31160 Nuutajärvi
+358440396511
lasigalleria@gmail.com
www.nuutajarvi.fi
www.nugo.fi

 

Doweb Oy