Menu

Lastenkulttuurikeskus LEKA:n toiminta on tauolla

Kulttuuriyhdistys Kuvion verkostomainen lastenkulttuurikeskustoiminta LEKA – Leikki & Kasvu on tällä hetkellä tauolla. Yhdistyksessämme on käynnissä muutosprosessi, josta emme vielä voi kertoa tarkemmin. Tiedotamme aiheesta mahdollisimman pian lisää.

Jos haluat tarjota lastenkulttuuritoimintaa jäsenkuntiimme, ole suoraan yhteydessä kuntien kulttuurivastaaviin. Jos sinulla on asiaa nimenomaan lastenkulttuurikeskusta koskien, laita viestiä Kuvion puheenjohtajalle tai toimiston osoitteeseen. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse. Kysymykset ja tiedustelut voi ohjata allekirjoittaneelle.

Taidetoiminta jatkuu

Kuvion taidetoimintahanke, jolla tarjotaan luovaa toimintaa ukrainalaislapsille jatkuu suunnitelmien mukaisesti koko kevään. Käynnissä olevat taidekerhot siis jatkuvat normaalisti.

Kulttuuriyhdistys Kuvion muu toiminta jatkuu toistaiseksi myös tavalliseen tapaan. Valmistaudumme kevätkokoukseen, josta tiedotetaan jäsenille heti kun kaikki on valmista.

Kulttuuririkasta ja aurinkoista kevättä siihen asti!

Kulttuuriterveisin

Minna Autio
hallituksen puheenjohtaja
p. 050 592 1914
puheenjohtaja@kuvio.org

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram