Menu

Taiderasti 7: Jatka kuvaa

Millainen maailma mielikuvituksestasi löytyy?

Tämän tehtävän suorittamalla pääset osallistumaan Kuvion Taiderastit-arvontaan! Voit osallistua myös millä tahansa muulla itse tekemälläsi taidetehtävällä.

Taiderastit-arvontoihin voivat osallistua vain lapset ja nuoret.

TARVIKKEET

Paperinen kuva esim. lehdestä tai mainoksesta, sakset, valkoinen paperi, liimaa ja kyniä.

Ohjeet

Valitse kuva, josta pidät, joka herättää sinussa jonkin tunteen tai joka on mielenkiintoinen. Voit esimerkiksi selailla lehteä ja leikata kuvan sieltä. Voit leikata myös vain mielenkiintoisen osan kuvasta mukaan tehtävään: esim. ihmisen, tavaran tai rakennuksen. Liimaa kuva valkoiselle paperille. Kuva on aina rajattu; jotain on otettu mukaan, ja jotain jää ulkopuolelle. Piirrä, mitä kuvan ulkopuolelle jää. Näin leikatusta kuvasta ja omasta piirroksestasi muodostuu kokonaisuus: jännittävä, hulvaton, mystinen, kaunis – sinä päätät!

Miten osallistut arvontaan?

Laita kuvasi Instagramiin. Liitä tekstiin mukaan myös merkintä #Kuviontaiderastit tai tägää kuvaan @kuviory – näin huomaamme, että olet tehnyt taiderastin! Jos sinulla ei ole omaa Insta-tiliä (tai jos tilisi näkyy vain kavereille), voit lähettää kuvan nuoriso-ohjaajallesi ja hän laittaa sen omalle Instagram-seinälleen sinun nimesi/nimimerkkisi kera. Voit lähettää kuvan myös suoraan Kuviolle sähköpostiin minna.autio@kuvio.org tai Whatsappilla numeroon 050-592 1914. Kirjoita viestiin, että kuvasi tulee Taiderasteihin!

Arvomme taiderastipalkintoja mahdollisimman usein, joten saatat osallistua samalla kuvalla moneen arvontaan. Jos haluat ”lisäarpoja”, tee lisää taiderasteja. Voit osallistua niin monella taiderastilla kuin haluat! Jokainen uusi taiderastikuva on aina uusi arpa.

Lisää taiderastitehtäviä löydät Kuvion Insta-tililtä @kuvioryKuvion Facebookista tai nettisivuilta www.kuvio.org.

Ohje © Maiju Viitanen & Kulttuuriyhdistys Kuvio

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram